I gang med rekruttering til 2021

ConocoPhillips rekrutterer nå unge, nyutdannede som har oppstart i løpet av sommeren 2021.

Selskapet skal i løpet av denne høsten ansette 13 nyutdannede studenter i faste stillinger, såkalte ‘graduates’. I tillegg planlegger vi for å tilby læreplasser til rundt 15 nye lærlinger til våren 2021.

ConocoPhillips trenger kandidater innen et bredt utvalg fagdisipliner, flest innen geologi/geofysikk, boring og brønn, anskaffelser og ulike typer operasjonsrelaterte ingeniørfag. I tillegg skal det ansettes ‘graduates’ innen IT og økonomi.

Selskapet har et systematisk opplæringsprogram for nyutdannede for å sikre kunnskaps- og erfaringsoverføring. I flere tiår har vi årlig rekruttert unge voksne som sommerstudenter, lærlinger, og graduates i faste stillinger etter endt universitetsutdannelse.

- Vi er glade for å kunne videreføre dette programmet også i 2021. Vi har hatt en trinnvis tilnærming til generasjonsskifter i selskapet over mange tiår, og dette ønsker vi å fortsette med, sier Ingunn Hagelin, direktør for HR, helse og kommunikasjon i ConocoPhillips Skandinavia AS.

Ledige stillinger lyses ut på www.conocophillips.no fortløpende, og vi anbefaler interesserte søkere til å følge med her.


Fra venstre: Tore, Alena, Kristine og Einar representerer disipliner som ConocoPhillips trenger mer av, blant annet drift, geologi, boring og brønn, og finans.